3 momenten voor Bach Rescue Plus

momenten om Bach Rescue Plus te gebruiken

Sommige mensen lijken alles aan te kunnen, een veeleisende job gecombineerd met het moederschap bijvoorbeeld. De één draait er haar hand niet voor om. De ander kan zich hopeloos verloren voelen als zo’n drukke dag niet gaat zoals verwacht. Hoe krijg je alles onder controle? Wij lijsten 3 momenten op wanneer je Bach Rescue Plus kan gebruiken.

Symptomen van stress herkennen

Wist je dat een beetje stress, kortstondig, helemaal niet erg is? Er komt dan een stofje genaamd Cortison vrij, dit zorgt voor meer focus waardoor je tijdelijk beter kunt presteren. Langdurige stress wil je voorkomen, want hier kan je lichaam niet goed mee omgaan. Stress herken je aan:

  • Een opgejaagd gevoel
  • Continu vermoeid zijn
  • Prikkelbaar zijn
  • Moeilijk in slaap vallen
  • Een verminderde weerstand

Verschil tussen draaglast en draagkracht

De draaglast is de belasting van de hoeveelheid informatie (werkzaamheden) die er op je afkomt. De draagkracht is de belastbaarheid met hoe je zelf met deze informatie omgaat. Wanneer dit niet in balans is, kan dit stress veroorzaken. Stress heeft dan te maken met de hoeveelheid spanning of druk die je ervaart, omdat de draaglast te hoog is (je hebt te veel werk) of omdat je mentaal niet stabiel bent. Je niet lekker in je vel, je voelt je onzeker en slaapt daardoor niet goed.

Het is goed om aan te geven wanneer voor jou de werkdruk te oog is. Maar het is minstens zo belangrijk om ervoor te zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt. Want wanneer jou iets energie geeft, omdat je bezig bent met je passie, kan je de hele wereld aan.

1. Stress door tijdsdruk

Krijg je op het laatste moment nog te horen dat je een belangrijke presentatie moet geven, terwijl je op dat moment gebeld wordt door school dat je kind ziek is en opgehaald moet worden. Paniek! Je hebt het gevoel dat er te weinig uren zitten in een dag. En geen idee hoe je het overzicht kunt bewaren. Je kan multitasken maar dan wordt het moeilijk om alle to-do’s evengoed te doen. Gezonde stress zorgt ervoor dat je focus krijgt, het laat zien waar de prioriteiten liggen en je kunt je alleen op die taak richten. Tegenwoordig worden we echter heel vaak aan diverse vormen van stress blootgesteld, dit kan ervoor zorgen dat je lichaam hier anders op reageert dan de bedoeling is. Op zo’n moment kun je RESCUE Plus met vitamine B5* en B12 gebruiken ter ondersteuning van *drukke werkzaamheden en spannende tijden.

2. Stress in de auto

Heb je het gevoel dat je vaak voor taxi speelt als je je kinderen weer eens moet ophalen? Je gaat van de voetbaltraining naar muziekles, en van verjaardagsfeestjes naar ballet. Of zit je vaak in de auto op weg naar je werk en heb je dan te maken met veel verkeer op de weg, files of rij je naar drukke steden waar je de weg niet kent? Allemaal momenten die extra aandacht van je vragen en waarbij je het overzicht kwijt kan geraken en niet kan ontspannen. Een ideaal moment om RESCUE Plus Spray met vitamine B5 en B12* te proberen. Vitamine B12 draagt bij aan de *geestelijke veerkracht en ondersteunt het energieniveau. Even drie keer sprayen op je tong en klaar!

3. Stress op of door je werk

Herken je dat? Je begint net aan je nieuwe werkweek en de stapel met werkzaamheden wordt binnen no time groter. Het overzicht is ver te zoeken en je weet niet meer waar je moet beginnen. Alles lijkt te veel, door elkaar heen te lopen en je ziet door de bomen het bos niet meer. Een vermoeiend vooruitzicht. Met als gevolg dat je steeds minder productief bent en die stapel nog hoger wordt. En dit ten koste gaat van de productiviteit die er nog over was. Je komt niet uit die vicieuze cirkel. Geen fijne gedachte. Ook dit is een uitstekend moment om RESCUE Plus Druppels met vitamine B5* en B12 te gebruiken. Neem even een momentje voor jezelf. Door het drinken van een paar druppels RESCUE Plus (alcoholvrij) in een glas water of thee zorgt dit voor ondersteuning in*stresssituaties en voor een heldere geest.

Voor deze stressmomentjes kan je rekenen op Bach RESCUE® Plus Spray.

Bach RESCUE®Plus Spray

Lees meer »

 

Volg Bach Rescue® ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van interessante wist-je-datjes, artikels, info, …

Comments are closed.